Betongytor med Topcret Microcement

Med Topcret Microcement får du en härlig betongkänsla med struktur och liv. Utmärkt för nästan alla golv, väggar och bänkar i kök, badrum eller andra rum där du vill få en originell och tålig yta. Microcement är extra slittåligt, ger fogfria ytor och bygger bara 3mm.

Topcret Microcement är bland annat utmärkt vid renovering av kakel och klinker. Eftersom ytskiktet endast är några millimeter tjockt applicerar vi direkt ovanpå ditt nuvarande kakel eller klinker. Du slipper också riva ner existerande yta och ändra höjden på dörrar och foder. Och underhållet är enkelt- det är enkelt att städa utan skarvar. Du kommer spara onödigt arbete, tid och pengar.

Materialet har utsetts till ett av de mest softistikerade inom heminredning och arkitektur. Arkitekter, designers, restuaranger, butiksägare och fastighetsägare väljer ofta microcement för att få till en tålig funktionell yta och ett eget uttryck med microcement i olika färger och ytor. Självklart passar det lika bra hemma hos dig som privatperson.

Färg & Effekt är utbildade och licensierade att applicera Topcret Microcement.